O nama

“Ljudi će zaboraviti šta ste rekli ili šta ste uradili, ali nikada neće zaboraviti kako su se osećali zbog vas”, kaže poznata izreka. Slično možemo reći i za poklone - oni se mogu potrošiti, izgubiti ili zaturiti, ali ono što ostaje, ono što se pamti je osećaj. 


Upravo je to suština koncepta Poseban Poklon: umesto poklona koji ima isključivo materijalne karakteristike, mi nudimo širok i originalan izbor iskustava. Jer to se pamti. 


Za sve velike i male dečake koji su sanjali da postanu piloti, cure koje maštaju da postanu deo modnog sveta, deke koje privlači adrenalin ili bake koje i dalje vole da plešu, hiperaktivne klince, najboljeg druga koji obožava klopu, drugaricu koja se udaje… imamo idealan poklon. Bukvalno za svakog imamo poklon, a prisutni smo u većini gradova u Srbiji, dostupni za svačiji džep.  


Do sada smo usrećili preko 2 000 ljudi, a njihovi izrazi lica i sreća su ono što je naš najveći motiv u ovom poslu, što možeš videti u našoj video galeriji. 


Ukoliko ne možeš da se odlučiš koji poklon da kupiš ili uopšte nemaš ideju, slobodno nas pozovi. Naš agent Miloš je maher za to! Ako, pak, imaš predlog šta treba da se nađe u našoj ponudi, takođe nas pozovi! Neke poklone smo uvrstili upravo zahvaljujući sugestijama!


Ako ti se sviđa ovaj koncept, slobodno nas prati na Fejsbuku i Instagramu - i pripremi se da mi tebi nešto poklonimo, jer često organizujemo nagradne igre i razne akcije.