Naši vaučeri

E-VAUČER – poklon za jedan minut!

Nakon što ste odabrali savršen poklon za dragu osobu, odmah po registrovanoj uplati, elektronski vaučer šaljemo na naznačenu e-mail adresu! Možete ga dobiti brzo i jednostavno, u svakom trenutku u danu, sedam dana u nedelji.

Bez dodatnih troškova, super lako i izuzetno brzo!POKLON VAUČER

Zašto izabrati poklon vaučer?

Ovaj poklon vaučer možete poslati na kućnu adresu osobi koju želite iznenaditi poklonom. Ili joj pripremiti neko drugo iznenađenje! Naš poklon vaučer predstavlja vrhunsku štampu na papiru visokog kvaliteta, formata A4, koji se savija i prilagođava dizajniranim kovertama crvene ili crne boje. Atraktivnog je i originalnog izgleda. Šaljemo ga kurirskom službom ili poštom, i možete ga dobiti i u najkraćem vremenskom roku od 2-3 dana, u zavisnosti od izabrane opcije.
POKLON KUTIJA, nov i elegantan način pakovanja 

Naročito stilizovana kutija, sa zatvaranjem pomoću magneta, sama po sebi je poseban poklon! Kompaktne forme i intenzivne boje, poklon kutija je savršen izbor. Zapakujte poklon vaučer na nov i elegantan način i iznenadite dragu osobu. Nek naša crvena kutija ostane kao uspomena na vaš poseban trenutak.


Kako da pošaljete poklon vaučer?

  • Izaberite svoj poklon i stavite ga u korpu za kupovinu.
  • Platite jednim od ponuđenih načina.
  • Izaberite način dostave.
  • Iznenadite dragu osobu!

Ovo je idealan način da svom poklonu dodate i poseban izgled. Pažljivo dizajniranim poklon vaučerom, uz personalizovanu poruku, poklanjajte sa stilom i fascinirajte dragu osobu!