GARANCIJEOsoba kojoj poklonite ima 12 meseci da iskoristi poklon i da se dobro zabavi! Dovoljno je da odabere i rezerviše pogodan termin za realizaciju svog događaja.

Sezonski pokloni koji zavise od klimatskih uslova, kao što su tandem skokovi ili paraglajding, važe za određenu sezonu, zato obavezno rezervišite na vreme.

Promotivni poklon vaučeri mogu važiti manje od 12 meseci ako ponuda ima kraći rok važenja ili je vezana je za određen datum.Ukoliko ti se desi da "promašiš" poklon, ne brini se, osoba kojoj si poklonio može besplatno da promeni vaučer za neki drugi doživljaj u istom iznosu.

Svaki vaučer se može zameniti za drugi po istoj kupovnoj ceni, tokom njegovog važenja. Novi vaučer imaće isti datum važenja kao vaučer koji je zamenjen.
Sve porudžbine koje pređu iznos od 9900 dinara - izuzev pošiljki koje se plaćaju pouzećem, biće poslate putem kurirske službe ili poštom, u zavisnosti od načina slanja koji izabere kupac. Troškove slanja snosi vaš Poseban poklon.
Poseban poklon se obavezuje da će štititi privatnost svojih kupaca i da neće prodavati njihove lične podatke trećim licima. Izuzetak je prenos podataka kada to zahteva zakon Republike Srbije.

Informacije o klijentima Posebnog poklona ne koriste se u nezakonite svrhe.


Neiskorišćeni poklon vaučeri kupljeni putem web stranice, tj. putem interneta, mogu se vratiti u roku od 14 dana od kupovine.

Iznos poklona vraća se na račun kupca. Da biste vratili poklon, treba da pošaljete zahtev na našu poštansku adresu, ili na e-mail: kontakt@posebanpoklon.rs. Zahtev mora da sadrži broj rezervacije vaučera ili broj porudžbine, potvrdu o kupovini i broj bankovnog računa kupca..