Jesen/Zima 2020 – jedna posebna sezona poklanjanja (1)

Dakle, moguće je i od kuće. Moguće je raditi, viđati se sa prijateljima, istraživati, učiti, prisustvovati sastancima i konferencijama, poklanjati... Naravno da ništa ne može da zameni pravi doživljaj, susret ili izlet, proslavu ili izlazak, ali već smo se polako navikli i na ono što je novo u novom/starom svetu.

Dok smo bili prinuđeni na promenu rutine, kako u radnom tako i u ličnom životu, morali smo i da promenimo perspektivu. Priznaćete da drugačije gledate na aktivnosti na otvorenom, odlazak u prirodu, posebne prilike koje slavite u društvu najdražih. To su i ranije bili posebni trenuci i divne uspomene, ali priznaćete - postali su dragoceniji.


Posebni uslovi, posebni pokloni


Vaša nova perspektiva, donela vam i je mnogo novih doživljaja, iznenađenja, putovanja. Svi smo jedva čekali da izađemo napolje, sa lepim vremenom i prestankom karantina, i podelimo sa prijateljima i porodicom nova iskustva i doživljaje. Bili smo sa vama u tome – u vašim privatnim prostorima sa on- line kursevima kao dostupnim posebnim poklonima, i sa vaučerima koji važe čitavih godinu dana.

Potom smo vam pripremili mnoštvo posebnih poklona u prirodi, za porodicu, ekipu ili samo vas dvoje. Paketi koji su sadržali hiking, rafting, zip line, udoban smeštaj i ukusne obroke. Mogli ste da se odlučite za vožnju kvadova po neotkrivenim prirodnim lepotima, susret sa divljim konjima, paraglajding, off road iskustvo, kajaking, jahanje, planinski biciklizam, jeep safari ili jednostavnu višednevnu šetnju po obroncima još uvek nedovoljno osvojenih planina u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni.

Takođe, jedan od vaših i naših omiljenih poklona bile su degustacije vina u vršačkim vinogradima i na obroncima Fruške Gore. Za ljubitelje adrenalina i novih vidika, panoramski let helikopterom i avionom uvek su bili dobar izbor, a ponudu smo povećali i za posebne prilike da odletite na izlet pravo u livade Zlatibora. Promene u našem funkcionisanju, koje niko nije očekivao, a kamoli priželjkivao, ipak su nam donele nova iskustva. Nova iskustva, nove želje i nove posebne poklone...