SINONIM ZA LJUBAV - ČOKOLADA

Poklonom pokazujemo svoju naklonost, prijateljstvo, ljubav. Našim izborom pokazujemo da nam je važno da obradujemo dragu osobu i da je poznajemo. Pokazujemo da želimo da budemo zajedno u proslavama, ali i da sasvim obične i svakidašnje trenutke učinimo posebnim. Izbor poklona za partnera, u većini slučajeva nije lak poduhvat iz više razloga, najpre zato što želimo nešto neobično, originalno i upečatljivo. Želimo intezivan doživljaj i iznenađenje, a za osmišljavanje i realizaciju, često nedostaje vremena i načina. Zato je CHOCO LOVE paket spakovan da ispuni sve ove potrebe. Obuhvata profesionalnu relaks masažu i čokoladni piling u posebnoj atmosferi koju stvara aroma čokolade, u trajanju od sat vremena. Setimo se da je masaža je postala sinonim za beg od napetosti i užurbanosti gradskog života. Tako kada poželimo celokupni tretman nege i duha i tela, masaža nam prva padne na pamet. Naročito ukoliko se radi o posebnom ugođaju prilikom kog se prepuštamo stručnim rukama i specijalno kreiranim tretmanima, kao što je CHOCO MASAŽA. Fenomenalno iznenađenje za udvoje, kada smo previše umorni za izlazak, posete, bioskop ili pozorište, takođe je pravi i POSEBAN POKLON kojim najbrže možemo da obradujemo sebe i drage nam osobe.Masaža nas vodi u više jedinstvo sa samim sobom i drugima, a udvoje jača povezanost i bliskost sa partnernom, opušta i rasplamsava čula. Ukoliko je profesionalna i dobro osmišljena, kao što je to CHOCO LOVE PAKET, dopunjena toplim aromama kao sto su kakao i vruć šećer, onda je to već naročit doživljaj i poklon.  

Poznato je kako aroma kakaa, u posebnoj atmosferi aktivira sva čula i emocije (najviše one koje doprinose bliskosti i povećavaju nivo intimnosti u odnosu). Ove teksture i mirisi, iskorišćene u kombinaciji sa masažom i u tretmanima, kao što je piling, stvaraju osećaj intimnosti, podižu nivo energije i okreću nas ka pozitivnom iskustvu u svakom smislu. Omogućavaju nam veću otvorenost za kontakt sa drugima i razmenu emocija. Tako je CHOCO LOVE zapravo jedinstveno iskustvo koje donosi mnogo više od relaksirajućeg doživljaja. Efekte relaks masaže i lekovitog dodira osećate gotovo momentalno, a čokoladni piling izaziva lučenje endorfina i utiče na raspoloženje, podižući nivo energije. Istovremeno, na kožu deluje podmlađujuće i regenerativno, čini je mekom i hidriranom. 
Ovaj čokoladni doživljaj je idealan za par, budući da nam i eksperti uvek iznova svedoče o snazi zajedničkog iskustva, i moćnom utisku koji ostavljaju masaža i arome čokolade. Prilika da ih probamo zajedno i udvoje, konačno je dostupan poklon, jer i naši moderni saloni prepisuju ove istovremeno drevne a savremene recepte. 

CHOCO LOVE iskustvo je koje delite sa svojim partnerom i u kome učestvujete svim čulima, zajedno. Povezuje vas sa sadašnjim trenutkom, pretvara od njega jedinstven intimni i romantični doživljaj i ostaje u pamćenju. Početak je OVDE. 


image